информации за

Контакт

Ресторан

Сместување

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК
Неработен ден
ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК
11:00 до 00:00 часот
ПЕТОК и САБОТА
11:00 до 01:00 часот
НЕДЕЛА
11:00 до 22:00 часот

Сакате да оставите коментар, или пак имате некое прашање до нас?

Пополнете ја формата подолу, ги очекуваме вашите коментари, критики и прашања.